3 proiecte perfecte pentru sarbatorile de iarna

Inainte de a ne lua cu pregatirile pentru Craciun si Anul Nou, va dam 3 idei de realizat in ton cu sezonul si numai bune pentru serile linistite de iarna!

bodnar-nou

 

Sanie cu…perini

Primul proiect pe care ti-l propunem este si cel mai simplu – daca iarna nu e foarte friguroasa iar Craciunul nu e alb precum ti-ai fi imaginat, nu-i nimic! Transforma-ti sania intr-un confortabil scaun cu ajutorul perinilor.  Iar dacă ai nevoie de câteva rafturi în plus, ridic-o în picioare și adaugă-i câteva plăci, prinzându-le cu suruburi– simplu și de efect!

Scaunul balansoar

Cine a zis ca scaunele cele mai banale sau vechi trebuiesc aruncate? Refoloseste-le cu stil si bucura-te de noul proiect – scaunul balansoar merge perfect cu o carte si o ciocolata calda in concediul de iarna! Inainte de asta, asigura-te ca sunt bine prinse, cu ajutorul sistemelor de cuplare!

 Semineu

Sezonul sarbatorilor nu e acelasi fara un semineu. Daca nu ai unul adevarat, iti poti construi unul dintr-o comoda pe care nu o folosesti. Cu putin efort si ochi pentru detalii, casa ta va fi schimbata iar centrul atentiei va deveni focul (desigur, unul fals) din noul semineu.