4 birouri cu design-uri unice

Mochetele gri si spatiile mohorate ale birourilor sunt demult istorie!

Odata cu noile tendinte, birourile incep sa fie practice, deschise si mai mult, sa fie destinate celor mai variate activitati – de la relaxare, la activitati sportive si meeting-uri, dovada ca o parte din casa noastra e la birou.

De aceea, cele mai mari companii au ales sa-si modifice spatiile de lucru iar noi va aratam rezultatele. Cine stie, poate ajung si sefii sa se inspire!

Google Tel Aviv si identitatea locala

La Google, birourile nu sunt ceea ce am sti noi. Situat intr-un zgarie-nori, spatiul usor jucaus al celor de la Google este special construit pentru o interactiune ridicata, punandu-se accent pe identitatea culturala.

google-tel-aviv

google-tel-aviv-cafe

 

 

 

 

 

 

 

Selgas Cano, design futurist si natura

Situat in Spania, acest complex de birouri imbina perfect relaxarea din natura cu design-ul urban, futurist. Ceea ce pare o sera in exterior, e o explozie de culoare in interior, menita sa starneasca creativitatea.

selgas-cano-office1 selgas-cano-office

 

 

 

 

 

 

 

Nokia, in culori tematice

Daca e spatiu de relaxare – e verde. Daca e sala de sedinte – rosu. Daca sunt birouri – albastru puternic. Toate acestea cu mici completari de mobilier din lemn, care fac spatiul mai prietenos sunt birourile Nokia.

nokia nokia 1

 

 

 

 

 

 

 

Lego, locul copiilor mari

Modern si plin de jucarii – asa s-ar putea descrie sediul celor de la Lego. Albul este folosit doar pentru a pune in valoare cele mai colorate obiecte si cele mai trasnite achizitii, precum un tobogan functional sau piese Lego in marime naturala.

lego lego 1

 

Sursa imagini:
www.archdaily.com
www.officesnapshots.com
www.officesnapshots.com
www.fastcodesign.com