5 idei creative de mobilier pentru casa ta

Astazi intram in lumea designului inovator de mobilier, unde partea functionala si cea estetica se imbina armonios, rezultand proiecte unice si cu adevarat folositoare pentru casa ta.

 

Flux-Chair-Portable

Scaunele to-go

Imagineaza-ti ca mergi la un picnic si tot ce trebuie sa iei cu tine sunt 2 plase care se transforma in scaune pliante. Foarte practice si la fel de atractive ca design, cele 2 tipuri de scaune sunt perfecte daca nu ai spatiu destul sau iti doresti sa stai relaxat in orice loc. In plus, materialele din care sunt create, placaj si propilena, le fac usor de transportat.

 

 

 

14-outstanding-furniture-designs

 

 

Biroul mobil

Multi isi doresc sa isi ia o valiza si sa calatoreasca, lucrand de oriunde din lume. Ei bine, totul a devenit mai usor de acum, pentru ca proiectul BOXED este destinat celor care isi doresc un birou mobil. Asadar, o valiza de mana se poate transforma cu putina indemanare intr-un birou pe care sa il instalezi unde vrei.

 

 

 

chair-with-bookshelf-OpenBook

 

 

Fotoliul cititorilor

Pentru cei care isi petrec dupa-amiezele citind in living, o idee de mobilier cu design creativ este fotoliul cu rafturi. Iar fiindca este versatil si practic, suntem siguri ca in scurt timp vom vedea acest tip de fotoliu in cele mai moderne birouri din tara.

 

 

 

 

 

Masa extensibila

O alta noutate in materie de mobilier este masa extensibila Fletcher. Ea se poate mari printr-o simpla rotatie manuala sau cu ajutorul unei telecomenzi. In plus, nu are nevoie de alte bucati de mobilier pentru montare, insa deschiderea ei cu siguranta va uimi toti invitatii la cina.

 

 

 

fusion-tables-2

Masa preferata a barbatilor

O masa pentru cinele cu prietenii sau una de biliard? De ce nu ambele? Asta si-au zis cativa designeri care au construit ceea ce credem noi ca este masa favorita a barbatilor, imbinand utilul cu placutul.

Pentru mai multe idei de mobilier creativ, te invitam sa ne urmaresti si pe Pinterest!