5 moduri inedite de a folosi lemnul

45 Lemnul neprelucrat revine in forta in designul casei si biroului, in combinatii neasteptate cu sticla, metalul si culorile puternice. De ce este atat de apreciat? Pentru ca stilul simplu si cald al lemnului domoleste prezenta tehnologiei si a mobilierului rece si sobru, oferind echilibru si naturalete.

Si fiindca este un material usor de prelucrat, va propunem 5 idei de folosire a lemnului in mobilarea si decorarea casei:

1. Biroul practic – cu scanduri din lemn, picioare din metal si hosuruburi pentru imbinare, biroul e gata de lucru. Nu uita de trecerile pentru cabluri incadrate in masa.

2. Tabliile pentru dormitor – decoreaza dormitorul cu tablii din lemn care se extind si pe tavan, iar efectul va fi cu adevarat unic si somnul linistit.

3. Decoratiune cu mesaje – o tendinta este decorarea cu obiecte realizate de mana, iar acest ”tablou” nu face exceptie. Il poti confectiona usor, cu ajutorul placilor din lemn si a vopselelor colorate.

4. Cutiile camuflate – o varianta pentru depozitare o reprezinta cutiile din lemn. Pentru a construi aceste cutii ai nevoie de placi din lemn, sisteme de cuplare KD si… carti vechi.

5. Etajere de efect – livingul va capata o infatisare noua cu etajerele suspendate. Poti alege sa le aranjezi asimetric, insa cert e ca nu necesita mult timp si efort – doar cateva placi din lemn, suporturi de sustinere, holsuruburi si decoratiuni pe masura!

23