5 trucuri pentru utilizarea spatiului in baile mici

Untitled1Pentru ca stim cu totii cum e atunci cand nu gasim cosmeticele acelea in baie, iar noi suntem in intarziere la o intalnire importanta, iti dam 5 idei practice si de efect prin care spatiul din baia ta va fi din nou folosit eficient si redecorat cu cele mai mici eforturi.

In spatiile mici, etajerele sunt usor de montat si practice pentru depozitarea prosoapelor sau a cosuletelor cu produse de intretinere.  Le poti prinde cu holsuruburi sau diverse suporturi cu modele. Pentru folosirea creativa a spatiului disponibil, monteaza mai multe bare pentru prosoape chiar pe usa si bucura-te de noul suport ingenios.

Cine s-ar fi gandit ca vechea trusa de scule si-a gasit locul in baie? Sapuniera si sarea de baie stau acum numai bine in cutia agatata in cuiere. Cu un aer usor vintage si montaj rapid, ai un raft unde lucrurile marunte sunt puse in ordine.

Continuand cu ideea de rafturi – cutiile din lemn pot fi transformate in rafturi chic pentru cosmetice, atata timp cat sunt vopsite in culorile predominante din baia ta! Iar daca ai o scara pe care nu o mai folosesti,  adauga-i niste placi din lemn sau PAL si proiectul tau e gata! ”Rafturile” rezultate iti asigura ordinea tuturor obiectelor din baie.

 

Untitled3Untitled