7 accesorii nelipsite din casa ta

Pentru o casa perfect functionala si cu un design atractiv, nu e nevoie sa cheltuiesti sume imense de bani, ci sa investesti destept in cateva elemente pentru mobilierul sau spatiul caminului, astfel ca el sa fie imbunatatit si redefinit.

Iti prezentam 7 accesorii sau sisteme de nelipsit pentru casa ta, destinate sa-ti sporeasca confortul in propria locuinta.

Intram putin in bucatarie sa (pre)gatim spatiul pentru un maxim de functionalitate iar primul lucru pe care ti-l recomandam sunt glisierele King Slide. Fara indoiala, cea mai buna investitie pe care o poti face pentru casa ta e cumpararea unor glisiere pe care sa le montezi sertarelor. Ce e asa special la ele? Faptul ca fac dulapurile extrem de usor de utilizat, prin deschiderea prin apasare si inchiderea cu amortizare. Silentioase si durabile, ele pot fi montate sertarelor de bucatarie, mobilierului din living, dormitor sau chiar baie.

bodnar1

Ramanem in zona bucatariei si iti prezentam conectorii Twister care fac orice masa demontabila in 2 timpi si 3 miscari. Mai mult, picioarele mesei se pot regla pana la un unghi de 20 de grade, fiind potriviti atat pentru mesele din lemn, cat si cele din sticla. Sa nu uitam de designul inedit, care cu siguranta va impresiona toti prietenii veniti la cina!

Trecem incet-incet spre alta zona a casei, cea a livingului, de unde nu ar trebui sa lipseasca rotilele sau sistemul pentru usi glisante. De ce sunt rotilele accesoriile principale din living? Pentru ca ele pot fi montate in cazul mini-barurilor, a masutelor de cafea sau chiar a consolelor TV. Cat despre sistemul de usi glisante, acesta transforma spatiul si da o nota luxurianta, fara prea mari batai de cap.

bodnar2

Iar daca e sa alegem pentru spatiul din dormitor un accesoriu inedit, acesta este incarcatorul wireless pentru smartphone, care odata montat pe noptiera, te scuteste de firele inutile ale incarcatorului si iti incarca smartphone-ul fara a fi nevoie de mufe. Simplu si ingenios!

Ultima camera in care redefinim spatiul este biroul. Iar pentru cei care vor mai mult loc pentru carti, sistemul pentru rafturi permite ajustarea inaltimii si modificarea rafturilor in orice moment. La fel, daca iti doresti rafturi usor de dezasamblat insa cu un design atractiv, e recomandat sa folosesti sistemul The Post, cu care le montezi super-usor. Desigur, ambele sisteme pot fi folosite si pentru spatiul din living sau camea copiilor, creand cu usurinta rafturi de efect.

bodnar4

Din bucatarie, in living si dormitor, cu mici accesorii, spatiul poate fi imbunatatit considerabil. Daca vrei sa afli mai multe sfaturi, te asteptam sa intri si pe pagina Bodnar de Pinterest, unde ai sute de idei pentru decorarea si imbunatatirea spatiului din casa ta!