Accesorii fara gaurire pentru sticla

Sticla a fost mereu un material pe cat de fascinat, pe atat de fragil si dificil de modelat. Tehnologia a rezolvat pe parcurs problema rezistentei sticlei prin securizare, ceea ce-i permite sa aiba foarte multe intrebuintari in casa si in afara ei. De la usi din sticla, la mobila realizata integral din acest material, sticla este un element versatil si nelipsit din cadrul mobilierului modern.

Accesoriile pentru mobila din sticla au venit in intampinarea nevoilor producatorilor de mobilier, pentru a le face viata mai usoara si a se incadra perfect in design. Din acest motiv, accesoriile fara gaurire pentru sticla au ajuns sa fie din ce in ce mai cautate. Tipul de accesorii ce nu necesita gaurirea sticlei economiseste timpul altfel pierdut cu realizarea gaurilor, reduce riscul spargerii ei si erorilor ce pot sa intervina cand distantele si dimensiunile gaurilor sunt masurate.

Totul devine mai simplu si mai usor de realizat cand sunt folosite accesoriile fara gaurire pentru sticla. Unele dintre cele mai utilizate accesorii fara gaurire sunt:

Incuietori fara gaurire pentru sticla

Sunt unele din cele mai moderne accesorii pentru sticla fara gaurire, pana nu de mult, singurele variante de incuietori pentru sticla necesitau gaurirea prealabila a usii. Gama de incuietori Square produsa de Siso vine sa rezolve acest neajuns prin incuietori fara gaurirea sticlei. Incuietorile pot fi pentru o usa de sticla, cu inchiderea in toc, sau pentru usi de sticla duble, a caror inchidere se face la mijloc.

 

Balamale fara gaurire pentru usi din sticla

Balamele sunt perfect adaptate mobilei din sticla, acestea variind de la balamale cu prindere a sticlei sau sticla-sticla, ce pot fi atasate direct sticlei sau lipite cu ajutorul adezivilor speciali si a lampii UV.

Prindere fara gaurire blat sticla

Pentru mese cu blat din sticla exista variante de a prinde sticla direct de picioare, fara sa fie necesar ca sticla sa fie gaurita, prin intermediul unor sisteme de prindere ingenioase.

Suport oglinda fara gaurire

Utilizat pentru prinderea pe perete a oglinzilor sau a panourilor de sticla, fara a necesita gaurirea prealabila. Ce il face special este rezistenta ridicata, inclusiv la umezeala, datorata otelului inoxidabil din care este realizat. In plus, exista variante de accesorii fara gaurire si pentru politele din sticla, precum suportul Pelican sau Mus.

Conectori fara gaurire pentru balustrade

Pentru suprafete mai deosebite precum sunt balustradele din sticla, se poate merge pe varianta accesorilor fara gaurire, ce garanteaza siguranta imbinarilor.