Accesoriile inteligente – soluția pentru spațiile moderne și organizate

Organizarea locuinței poate fi o activitate care ne dă mari bătăi de cap, mai ales atunci când spațiul de care dispunem nu este foarte generos. Din fericire, există soluții eficiente prin intermediul cărora chiar și în cele mai micuțe încăperi putem menține ordinea – accesoriile pentru mobilier.

Fie că îți dorești mai mult spațiu în dulap, o masă încăpătoare pentru toți invitații sau pur și simplu vrei să facilitezi modul în care folosești mobilierul, avem pentru tine câteva idei și sfaturi care îți vor transforma locuința!

Uită de pantatalonii șifonați!
Acum nu mai trebuie să-ți faci griji de fiecare dată când îmbraci perechea ta preferată de pantaloni! Cu suportul extractabil aceștia nu numai că își păstrează efectul finisat obținut în urma călcării, dar oferă și un aspect îngrijit dressingului tău. În plus, obții mai mult loc pentru alte obiecte vestimentare, suportul fiind destul de încăpător pentru 9 perechi de pantaloni.

suport-pantaloni
E timpul să ai un dulap organizat!
Un dulap îngust sau un spațiu mic nu îți permite să aranjezi așa cum îți dorești hainele. Soluția vine, însă, de la un accesoriu pentru mobilier mic, modern și foarte practic – suportul extractabil pentru umerașe. Modifică-i dimensiunea astfel încât să se potriveasca în spațiul unde îți depozitezi hainele și așează-ți cu grijă rochiile, cravatele sau bluzele, fără a le înghesui sau șifona.

suport-umerase

Invită-i pe toți la masă!
Prietenii și familia ta pot veni liniștiți la cina pe care visezi să o organizezi de atât de mult timp! Prinderea pentru blaturi e accesoriul inteligent de prindere care conectează blaturile separate ale meselor, pentru ca invitații tăi să se bucure de confort. După eveniment, masa ta poate reveni la dimensiunile obișnuite.

milton-rectangular-table-unopiu-301281-rel98dc626a
E simplu să organizezi spațiul din orice locuință, dacă ai accesoriile de mobilier potrivite! Descoperă și altele potrivite pentru tine pe www.shop.bodnar.ro!