Accesoriile pentru mobilierul nou – solutii mici pentru probleme mari

Toamna este sezonul schimbarilor, in care zilele tot mai scurte si vremea tot mai rece ne fac sa ne retragem mai mult in casa. Incepem sa ne concentram atentia asupra lucrurilor marunte pe care dorim sa le modificam acasa si de care avem nevoie pentru a ne simti cu adevarat confortabil si multumiti de atmosfera casei noastre.

Achizitia unui nou set de mobila este una din deciziile ce solicita o implicare maxima, deoarece mobilierul nou ales trebuie sa se potriveasca cu stilul camerei, textura podelelor, culoarea peretilor si nu in ultimul rand, dimensiunea incaperii. Totul se va potrivi de minune atunci cand alegi mobila facuta la comanda, care tine cont de toate aspectele particulare ale camerei pe care vrei sa o mobilezi, insa atunci cand cumperi mobilier gata realizat este ceva mai greu sa gasesti setul de mobila potrivit. Cu toate acestea, partea cu adevarat dificila intervine in cazul in care mobilierul nu vine gata montat, iar clientul trebuie sa isi monteze singur piesele de mobila.

In cazul mobilierului pe care trebuie sa il montezi singur exista dezavantajul ca acesta sa vina la pachet cu accesorii de calitate si performata scazute, care dupa un timp ajung sa creeze probleme. Poti rezolva din start aceasta problema iminenta prin montarea direct de la inceput a unor accesorii de calitate pentru mobila, pe care le poti achizitiona si monta singur. Poti opta pentru balamale care permit reglaje fine in 3 dimensiuni, astfel incat, chiar daca nu montezi perfect balamaua, vei putea sa ii ajustezi ulterior foarte usor pozitia, fara a fi nevoit sa o dai jos sau poti alege glisiere pe bile cu o alunecare foarte lina si inchidere cu amortizare, care au o garantie de 50 000 de cicluri de utilizare. Nu in cele din urma, sa nu uitam de sistemele de ridicare pentru usi din gama Lapcon, mult mai performante decat un piston cu aer comprimat.

Uneori se intampla sa nu existe toate elementele de cuplare necesare pentru montajul mobilei din pal sau acestea sa nu aiba o calitate foarte buna, de aceea este important de stiut ca exista solutii pentru aceasta problema. De regula, acest lucru se rezolva printr-o noua vizita la magazinul de mobila, unde, in cazul in care exista pe stoc accesoriile omise, le vei primi pe loc. Insa nu tot timpul este asa. In cazul in care trebuie sa astepti saptamani pana cand vei primi elementele de feronerie lipsa, timp in care nu te vei putea bucura de noul mobilier, este mai simplu sa cumperi ceea ce lipseste. Gama noastra de organe de ansamblare este de o calitate foarte buna, iar datorita stocului mare pe care il avem, putem furniza in cel mai scurt timp orice cantitate de accesorii pentru mobila.