Accesoriile perfecte pentru mobilierul terasei tale

Cum vremea bună de afară își face tot mai simțită prezența, suntem cu toții nerăbdători să petrecem cât mai mult timp în aer liber, bucurându-ne de activitățile noastre preferate sau relaxându-ne. Ce loc mai bun pentru asta decât o terasă plină de liniște și confort? Indiferent de spațiul de care dispuneți, există câteva lucruri care nu pot lipsi.

Scaune de lemn confortabile
O pauză de la agitația zilnică e numai bună afară, în aerul curat al serilor călduroase de primăvară. Dacă îți place să lenevești pe balcon sau pe terasă, ce loc mai bun pentru a face asta decât într-un scaun confortabil, decorat cu câteva perne pufoase? Cu accesoriile potrivite, e foarte simplu – o placă de prindere, un clichet, o placă opritoare, lemn rezistent și scaunul este pregătit.

cd1a9e24-c92d-42f2-a282-131ded1dead9_1000
Mese rezistente
Pentru ca ambientul să fie perfect, completează-l cu o masă rezistentă din lemn. Pentru a te putea bucura de fiecare moment al zilei, optează pentru una cu umbrelă de soare. Ai nevoie doar de un inel de alamă pentru masă, care permite trecerea umbrelei prin masă, șuruburi conectoare pentru brațele umbrelei, cleme pentru prinderea frânghiei și sripete, care să permită închiderea și deschiderea ei cu ușurință. Cu toate accesoriiloe la îndemână, nu îți mai lipsește decât să îți savurezi liniștit băutura preferată.

Scaunele sunt pregătite pentru tolăneală, masa e perfect așezată, iar umbrela menține întreg decorul răcoros și plăcut. Nu mai lipsește decât cartea preferată în brațe și un soare strălucitor pe cer!

3ac7abd2-6fde-40f8-8b87-35a4c1d47646_1000