Amenajeaza dressingul la care ai visat

odea-ambiance-09 (1)Doamnelor, stim ca pentru voi este foarte important sa aveti un loc in care nu doar sa depozitati hainele, ci sa le puteti aranja frumos, dupa culori, stiluri ori sezon. Un dulap, oricat de spatios ar fi el, nu ar putea satisface toate aceste nevoi, asa ca va recomandam un dressing.

Amenajarea unui dressing nu este un lucru atat de dificil pe cum pare, daca stii de unde sa incepi. Tocmai de aceea, iti prezentam cateva sfaturi si idei, astfel incat sa te bucuri de micul tau colt de rasfat, chiar la tine acasa.

In primul rand, trebuie sa stii ca dressingul va depinde cel mai mult de marimea incaperii in care il vei amenaja. Ai putea avea o incapere dedicata sau poate doar o parte a dormitorului, delimiata de un perete fals, in spatele caruia sa iti poti aranja hainele si accesoriile. Oricare varianta ti s-ar potrivi, ia lucrurile in ordine si sigur vei reusi sa obtii un design functional.

Incepe prin a determina numarul de dulapuri de care vei avea nevoie si amplasarea lor. Iti recomandam sa organizezi pe polite hainele pe care le porti des pentru a le avea mereu la indemana. Vei avea nevoie de un suport extractibil pentru umerase  si un suport extractibil pentru pantaloni, pe care iti vei putea organiza extrem de usor imbracamintea.

O alta recomandare la indemana sunt sertarele pentru articole de lenjerie sau accesorii. Poti alege fie glisiere cu sistem push-to-open, fie glisiere simple, pe bile. Acestea vor adauga un plus de functionalitate sertarelor si le vor face mult mai usor de utilizat.

Imparti dressingul cu sotul sau iubitul? Avem ceva si pentru el: suport extractibil pentru cravate si curele . Nu te ingrijora, vei putea si tu sa profiti de acest accesoriu, dispune de suficient spatiu incat sa nu fie nevoie sa faceti compromisuri.

In ceea ce priveste modul de aranjare a hainelor si accesoriilor, iti recomandam organizarea lor in functie de sezon, urmata de aranjarea pe culori. Nimic nu arata mai bine decat un sifonier care te poarta prin toate culorile curcubeului, in ordinea intensitatii lor, nu crezi?

Nu uita sa ai in vedere si sistemul de iluminat al interiorului, pentru a putea vedea cu usurinta toate accesoriile si detaliile hainelor si pentru a le alege pe cele mai potrivite, in orice moment al zilei. Daca dispui de suficient spatiu, iar dressingul tau are si o fereastra, poti include si o planta cu flori, care sa adauge un plus de stil interiorului.

Bafta la amenajat!