Avantajele folosirii picioarelor metalice pentru mobila

Odata cu trecerea timpului, in spatiul aflat sub corpurile de mobilier se acumuleaza praf si alti factori alergeni care nu pot fi indepartati datorita limitarii accesului la spatiile respective.  Acest lucru se intampla atat la mobilierul nou, cat si la cel vechi, in special in bucatarii si sufragerii, incaperi in care activitatea zilnica este intensa.

postare-bodnar-faralogoO solutie pentru aceasta problema ar fi montarea de picioare mobilierului, care vor permite aspirarea si curatarea suprafetelor de dedesubt, astfel incat cauzele alergice sa fie diminuate. Exista mai multe tipuri de picioare din care poti alege, cel mai usor de montat si intretinut fiind cele metalice. In functie de caracteristicile mobilierului, poti opta pentru picioare cu profil patrat, rotund sau triunghiular. Acestea se monteaza pe partea dorsala a corpurilor de mobilier, fiind prinse cu patru suruburi care determina o prindere sigura si rezistenta, fara a afecta aspectul estetic al mobilierului. Inaltimea picioarelor este usor reglabila, astfel incat sa poti corecta unele defecte de fabricatie, acolo unde este cazul. Daca simti ca mobilierului tau nu i se potrivesc picioarele metalice, le poti monta si masca ulterior cu o bordura detasabila din lemn, de aceeasi culoare cu mobilierul. O alta alternativa sunt picioarele din poliamida cu rol antialunecare si inaltimi mai scazute.

Picioarele pentru mobilier nu ajuta doar la pastrarea curateniei domestice, ci si la intretinerea mobilierului. Acesta va fi ferit de mucegai sau umezeala daca aerul are posibilitatea de a circula pe sub el si de a ventila zona. Umezeala este o problema care afecteaza mai ales mobilierul din baie sau bucatarie, fiind spatii in care aburii se formeaza frecvent.

Pentru a prelungi viata mobilierului tau si a te bucura si mai mult de functionalitatea lui, protejeaza-l prin accesorizare cu picioarele potrivite. Vezi intreaga noastra oferta aici.