Bodnar participa la Targul Bife Sim 2013

Dupa o pauza de 3 ani, Bodnar – Accesorii Mobilier revine cu cele mai noi solutii si tehnologii la Targul de mobila, echipamente si accesorii Bife-Sim, editia 2013, care va avea loc in perioada 17-21 septembrie la Romexpo. Suntem prezenti la standul A313, din pavilioul A, la nivelul 7.70.

Pe langa sansa de a interactiona cu principalii producatori si distributori din domeniu, vom profita de ocazie pentru a ne cunoaste in persoana prietenii din online, de aceea toti prietenii nostri sunt invitati sa vina la targ si sa ne viziteze standul. Avem si o supriza pentru expozanti si vizitatori – o reducere speciala la intreaga gama de accesorii pentru mobilier, despre care veti afla mai multe direct la targ.
Asadar, va asteptam la standul nostru, unde veti putea vedea cum functioneaza cele mai moderne accesorii pentru mobilier precum glisierele cu bile de la King Slide, sistemele de deschidere inteligente din gama Lapcon ale producatorului japonez Sugatsune si accesorii speciale pentru sticla marca Siso, care nu necesita gaurirea acesteia.
In exclusivitate, vom prezenta la targ un produs nou, si anume balamale push-to-open, care se deschid printr-o simpla apasare a usii, fara manere sau butoni.

Nu uitati, mai sunt aproape 2 saptamani pana la inceperea targului Bife-Sim editia 2013! Dati join evenimentului nostru pe Facebook aici!

 

Targul Bife-Sim va avea loc in perioada 17-21 septembrie 2013, in cadrul centrului expozitional Romexpo din Bucuresti. Vizitatorii, laolalta cu expozantii, vor avea ocazia sa participe la conferinta internationala Furniture Forum, in cadrul careia se vor dezbate subiecte de interest pentru industria de profil. In cadrul targului vor exista o serie de evenimente precum Innovation Tour – o expozitie a celor mai performante echipamente de prelucrare a lemnului, Designers say – un eveniment prin care designerii de interior vor oferi vizitatorilor sfaturi de amenajare a locuintei, Atelierele (Re)Creative si Concursul National de Design de Mobilier, in care sunt premiate proiectele ce folosesc materiale, tehnologii si procedee industriale noi.
Vezi filmuletul de prezentare a evenimentului: