Bucatarii cu bun-gust

deco_house_hqroom_ru_34c43e8a1c70f6a1780abec14dbf05a49Intre alb si negru

Puritatea albului e din ce in ce mai cautata. Pe langa faptul ca ofera un plus de luminozitate incaperii, bucataria ta va parea mai spatioasa. Fie ca alegi un design modern, cu mobilier lucios, fie ca alegi un stil mai chic si feminin, cu un aspect mat si usor demodat, albul cu siguranta va arata bine in bucataria ta! Adauga manere cu aspect vintage si mobila ta va fi remarcabila.

Negru in bucatarie? Sigur, insa cu moderatie. Tempereaza raceala negrului cu mobilier din lemn si culori calde sau pune-l in valoare prin elemente din metal precum picioarele pentru masa Jaco, creand un design ”industrial”. Pentru o nota personala, instaleaza-ti o tabla si scrie meniul zilei pe ea, cu siguranta familia ta va aprecia aceasta decoratiune practica.

tumblr_n7f9v6LRAZ1sxgyu0o3_12807+(2)

Aur si argint

Iti place stilul eclectic sau doar ai nevoie de o schimbare majora?  Alege tusele de argintiu sau auriu pentru decorare, insa pastreaza restul elementelor intr-o singura culoare, pentru a nu incarca vizual spatiul. Poti alege sa le asortezi cu cosurile din inox pentru dulapuri sau cu mânerul Venus.

Pastel si explozie de culori

Culorile pastel te imbie la relaxare si visare, iar cele puternice iti dau energie. Pentru oricare tip de culori ai opta, bucataria trebuie sa te reprezinte si sa iti creeze starea dorita. De efect sunt suprapunerile de culori pastel, de la scaune pana la ustensile de gatit sau contrastul de culori tari, ”imblanzite” de un fundal alb.

20140410hokitchengpinkhomes

Feng-Shui-Color-Meanings-for-Home-Design_02