Cine n-are mini-bar, sa-si faca!

contemporary-dining-roomMini-barurile sunt o solutie accesibila si la moda pentru a-ti personaliza spatiul de relaxare si pentru a pune in ordine acele sticle de vin primite de la prieteni.

Astazi te invitam sa descoperi un mod simplu de a realiza un mini-bar si un motiv in plus de a-ti invita prietenii la un pahar.

Recicleaza materiale spre a le da o noua infatisare

Ai  o etajera, un raft metalic sau o masa de cusut pe care nu o mai folosesti? Ei bine, cu puțina vopsea, niste picioare pentru mobilier sau un autocolant poti realiza o masa destinata bauturilor.

 Construieste-ti propriul mini-bar

Tot ce ai nevoie este un suport pentru sustinerea tabliilor (spre exemplu rame din metal), placi din sticla, lemn sau metal care vor fi montate pe structura. Daca optezi pentru rame din lemn, trebuie sa tii cont de faptul ca vei avea nevoie de sisteme de cuplare pentru imbinarea ramelor si a placilor.

Daca iti doresti un plus la acest mini-bar, poti adauga sertare cu glisiere pe role sau bile ori poti folosi rotile, in cazul in care vrei sa fie usor de manevrat si mutat.

Fie ca te-ai gandit sa-ti achizitionezi o noua piesa de mobilier, fie vrei sa iti pui imaginatia si îndemanarea la contributie, vara aceasta un mini-bar te va tine departe de canicula!