Creează o bucătărie perfectă cu accesoriile potrivite

Visul tau e să ai o bucătărie organizată? Nimic mai simplu! Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, cu accesoriile potrivite te poți bucura de confortul unui spațiu practic și modern, exact așa cum dorești!

Conector reglabil pentru piciorul mesei
Uită de mesele care mișcă mereu și de timpul pierdut pe care îl petreci de fiecare dată când încerci să îi găsești stabilitatea. Cu acest accesoriu-minune fixezi ușor piciorul mesei și te bucuri în voie de fiecare masă alături de familie și cei dragi. Simplu și eficient!

prodotti-192169-relc5f342aa4d0a4ce0962178762fcea808

Prindere blaturi pentru masă
Atunci când invităm prietenii sau familia la masă, cu toții ne dorim o masă încăpătoare, la care toată lumea să aibă spațiul necesar pentru a se desfășura în voie. În cazul locuințelor mici, e mai greu de realizat, însă poți apela la un mic artificiu care îți va permite să ai cât mai mulți invitați la mas. E vorba despre prinderea pentru masă, care îți oferă posibilitatea de a prelungi blaturile și de a transforma măsuța ta obișnuită într-una destul de încăpătoare pentru toate preparatele delicioase!

silk-itopker-inalco-industrias-alcorenses-confederadas-304299-rel4f0a743

Sisteme de închidere pentru ușile dulapurilor
În bucătărie ritmul este mereu unul alert, de aceea uneori ești neatent și trântești ușile dulapurilor. Din fericire, datorită sistemelor inovatoare, acest lucru este istorie! Tehnologia folosită permite o deschidere ușoară și o închidere lentă, automată și a fost gândită pentru a te scăpa de zgomotul ușilor trântite, dar și pentru a prelungi durata de viață a mobilierului.

a08773ece53710b43240d9ef06c2c7b4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glisierele
Dacă tot suntem la capitolul silențiozitate și ușurință, trebuie să vorbim și despre glisiere. Deși sunt un accesorii deseori trecute cu vederea, ele sunt foarte importante în organizarea bucătăriei. Având aceleași beneficii ca sistemele de închidere, glisierele facilitează modul în care folosești fiecare sertar în parte.

11598-11499778