Cuiere colorate si prietenoase pentru casa ta

art2Cine zice ca ai nevoie de un cuier clasic pentru hainele tale? Daca iti place sa iti construiesti propriile obiecte in casa ori pur si simplu esti in pas cu toate noutatile, in urmatoarele randuri iti propunem cateva idei de cuiere cu care sigur iti vei impresiona amicii inca de la intrarea in casa.

Ar putea parea elemente din decor, insa bulinele colorate sunt simpatice cuiere prinse direct in perete. Pe aceeasi idee, butonii pentru dulapuri sunt la fel de iesiti din comun si usor de montat.

Tevile vechi sunt printre materialele preferate ale designerilor din intreaga lume, asa ca de ce sa nu le reconditionezi si sa le prinzi pe un perete la intrarea in casa? Cu putina vopsea, robinetii vor fi veseli si gata sa primeasca trenciurile si fularele tale.

01_b_fai-da-te-recupero

Poate ai mai vazut undeva cuierul acesta, fiindca se aseamana extrem de mult cu acele sticlute cu parfum de camera si betisoare. Si da, e la fel de usor de realizat. Un suport stabil si cateva bete lungi din lemn vor fi de ajuns pentru un cuier modern, care atrage atentia.

O scara veche poate functiona foarte bine pe post de cuier chic. Un sfat este sa-i intaresti rezistenta dar si sa te asiguri ca e prinsa corect in perete cu holsuruburi.

Care dintre aceste idei esti gata sa le pui in practica?

art1art3