Cum să îți organizezi perfect spațiul din baie

Ai o baie mică? Există o mulțime de modalități prin intermediul cărora poți profita din plin chiar și de un spațiul limitat.

Camera de baie de dimensiuni mici este locul perfect pentru amplasarea unei cabine de duș moderne. Iar orice cabină de duș are nevoie de uși moderne și rezistente din sticlă, care să completeze întregul decor. Optează pentru balamale destul de puternice încât să susțină ușa, dar destul de delicată încât să nu agreseze sticla.

8ff20873c1bb3a9fd31112afd04691a2

Ai grijă și ca prosoapele din baie să fie foarte bine organizate. O bară de prosoape simplă, dar practică și încăpătoare, este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de băile care nu permit amenajarea unui spațiu de depozitare.

87002_image3

Nu uita halatul de baie, care are nevoie de locul său special. Alege un cuier solid, cu finisaje metalice și design modern, conceput pentru a putea susține greutatea textilelor.

top-high-quality-stainless-steel-wall-mounted-chrome-finish-single-font-b-bathroom-b-font-font

Așadar, fiecare centimetru contează atunci când încercați să rezolvați probleme de spațiu mic, dar cheia pentru băi este să căutați accesoriile potrivite. Descoperă-le pe cele potrivite pentru baia ta pe www.shop.bodnar.eu