Cuprul – elementul central pentru decorurile industriale

Fără îndoială, cuprul este una dintre cele mai moderne culori din acest moment. O găsim într-o mulțime de detalii din interioarele moderne și are un succes răsunător în toată lumea. În parte, renașterea acestui ton este un răspuns direct la creșterea accesoriilor art-deco care au componente de cupru ca element central. Camerele de zi, dormitoarele, sufrageriile, băile și mai ales bucătăriile sunt pline de această nuanță.

Butonii și mânerele din cupru dau o notă de modernitate unui obiect de mobilier și pot transforma complet modul în care percepem întreaga încăpere. Disponibile în mai multe nuanțe, forme și dimensiuni, aveți la dispoziție o gamă variată din care le puteți alege pe cele potrivite stilului dumneavoastră.

Așadar, sunt cea mai rapidă și ingenioasă soluție de a transforma aspectul bucătăriei, de exemplu, fără a-i schimba mobilierul. Pentru bucătării deschise cu camera de zi, vă recomandăm să includeți unele detalii de cupru în ambele camere astfel încât să unificați cele două spații și astfel să creați un decor armonios.

image_preview petra-0390-1 orion-3-1 orion-0392-2 duke-3-1