Bodnar. Experienta si profesionalism.

In 2002 am decis sa ne asumam riscul aferent inceperii unei afaceri, moment care s-a materializat prin infiintarea brandului Bodnar. Ne-am orientat spre productia de umbrele pentru terasa si apoi am extins treptat activitatea companiei in domeniul accesoriilor pentru mobilier.

Calitate

Exigenta, atentia la detalii, receptivitatea la inovatie si o cunoastere temeinica a domeniului in care actionam sunt calitati dobandite de-a lungul unui deceniu de experienta cu diversi producatori internationali. SISO (Danemarca), Sugatsune (Japonia), Menage Y Confort (Spania), King Slide (Taiwan), Viefe (Spania), Niemann (Germania) – de la fiecare dintre furnizorii cu care lucram am invatat ceva nou si aplicabil afacerii noastre.

Consultanta

Astazi, magazinul de prezentare si depozitul Bodnar, ambele situate în Arad, gazduiesc o varietate de feronerii si accesorii pentru mobila, de la glisiere, balamale si manere, pana la sisteme cu amortizare si accesorii pentru sticla, stoc format in urma selectiei calitative riguroase pe care o facem. In plus, pentru produsele care functioneaza pe baza unor mecanisme speciale, oferim servicii de consultanta pentru montaj.

Garantie

Recunoastem ca cea mai buna lectie invatata este cea stiuta de catre orice antreprenor incepator, aplicata cu constinciozitate doar de catre cei cu o anumita experienta: clientul este cel mai important. De aceea, Bodnar inseamna mai mult decat produse de calitate si preturi prietenoase. Bodnar este o garantie a experientei reusite a clientilor sai!