Colaboram cu cei mai buni producatori din domeniu.

De-a lungul timpului am dezvoltat parteneriate cu unii dintre cei mai relevanti producatori de accesorii pentru mobila de pe piata internationala. Standardele pe care le-am definit in afacerea noastra sunt sutinute de calitatea exceptionala a produselor pe care le comercializam.

Vrem sa fim siguri ca produsele de feronerie pe care le oferim clientilor sunt cele mai bune si satisfac cerintele pietei actuale. Branduri precum Siso A/S, Viefe sau Menage & Confort ofera garantia calitatii, la o gama de preturi avantajoase.

 • SISO A/S

  Danemarca

  Cu o experienta de mai bine de 50 de ani in domeniu, SISO si-a extins activitatea in toate categoriile anexe industriei de mobila. Compania este recunoscuta pentru calitatea prooduselor si solutiile utile la preturi accesibile.

 • KING SLIDE WORKS CO. LTD.

  Taiwan, ROC

  Centrata pe fabricarea de sine pentru uz industrial si sisteme de glisiere, compania dezvolta continuu idei pentru imbunatatirea accesoriilor de mobilier, dovada fiind numeroasele premii castigate de-a lungul timpului.

 • SUGATSUNE KOGYO CO. LTD.

  Japonia

  Producatorul japonez de accesorii pentru mobilier este specializat in vanzarea de elemente din otel inoxidabil pentru usi si dulapuri. Cu o extindere in intreaga lume, compania si-a construit numele pe calitate si precizie.

 • MENAGE Y CONFORT S.A.

  Spania

  Incepand cu anul 1987, Menage y Confort creeaza accesorii din otel inoxidabil pentru bucatarii, bai si spatii de depozitare. Calitatea si inovatia sunt cuvintele-cheie pe care compania le demonstreaza cu accesoriile produse.

 • VIEFE

  Spania

  Firma spaniola care produce accesorii de mobila se distinge prin design-ul ergonomic si sofisticat dar si prin respectul pentru natura, care se transpune in fiecare piesa construita.

 • Citterio Giulio

  Italia

  Cu o experienta de peste 70 de ani, Citterio Giulio creeaza manere de mobilier rafinate, care imbina traditia si pasiunea cu tehnologia de ultima ora. Experienta, profesionalismul si inovatia sunt cuvintele cheie ale unuia dintre cei mai cunoscuti producatori de accesorii de mobilier din intreaga lume.