Feroneria de calitate pentru mobila

Achizitionarea mobilierului pentru acasa poate fi un proces anevoios in care trebuie sa tinem cont de mai multe criterii. In afara de a alege culoarea si forma noilor corpuri de mobilier, o atentie deosebita trebuie acordata si materialelor din care acestea sunt cofectionate. Pe langa materia prima care sta la baza mobilierului, trebuie sa luam in considerare si feroneria care il consolideaza.

Feroneria moderna, de buna calitate sporeste viata mobilierului si ii adauga un plus de functionalitate si confort. De regula, mobilierul facut in serie utilizeza accesorii de o calitate mai slaba, desi nu este o regula general valabila. O solutie in acest sens ar fi achizitionarea separata a feroneriei, mai ales in cazul in care mobilierul vine demontat, iar construirea acestuia revine cumparatorului.

Pe piata feroneriei exista o mare varitate de accesorii si sisteme de deschidere a sertarelor sau dulapurilor, de la cele clasice pana la cele mai complexe care utilizeaza tehnologii noi. Unul dintre aceste sisteme este si lapconul EZS-Elan care permite deschiderea usii in plan vertical, peste dulap, oferind in acelasi timp si o deschidere asistata, silentioasa si amortizata. Daca insa iti doresti ceva mai simplu, poti alege din mai multe tipuri de balamale potrivite pentru orice mobilier.

Tot din categoria feroneriei fac parte si incuietorile pentru usi, dulapuri sau sertare. O categorie aparte sunt incuietorile pentru usi din sticla care ofera optiunea de a fi montate fara a gauri sticla. Conceptul revolutionar a fost elaborat de catre SISO impreuna cu designerul industrial Jesper Møller Hansen, fiind disponibil atat pentru usi simple din sticla, cat si pentru cele duble. Montarea si demontarea acestei incuietori se fac extrem de usor, fara a lasa urme in locul in care ea a fost montata anterior.

Indiferent de mobilierul ales, se poate adauga un plus de functionalitate si utilitate prin montarea feroneriei potrivite. Daca vrei sa afli mai multe informatii, citeste articolul nostru despre accesorii pentru mobilierul nou sau viziteaza-ne la magazinul din Arad, strada Aviator Vuia, nr 2.