Glisiera cu bile aproape invizibila

Fie ca e vorba de mobila de bucatarie sau mobila din dormitor, sertarele sunt absolut indispensabile pentru organizarea eficienta a spatiului si a obiectelor pe care vrem sa le punem de-o parte. Probabil ca intr-o zi normala deschizi si inchizi sertare de mai multe ori decat reusesti sa faci ceva relaxant, de aceea este deosebit de important ca acestea sa functioneze perfect, fara zgomot si sa aiba o alunecare perfecta care sa nu iti creeze stres suplimentar.

Mecanismele de glisare a sertarelor trebuie sa fie impecabile, sa faciliteze alunecarea silentioasa si sa nu permita trantirea sertarului intr-o clipa de neatentie. Glisiera pe bile 1A68 vine sa rezolve problema sertarelor zgomotoase care nu se inchid perfect. Aceasta este deosebit de stabila, deci nu permite serarului sa oscileze in timpul deschiderii, iar datorita pistonului de amortizare inclus, inchiderea sertarului este una automata, lenta care nu permite trantirea, indiferent care este forta cu care este impins.

Un alt aspect deosebit la aceasta glisiera cu bile este montajul. Glisiera se monteaza dedesuptul sertarului, prin urmare ea nu este vizibila atunci cand sertarul este deschis. Din acest motiv, o asemenea glisiera este ideala pentru mobilierul clasic, din lemn masiv, dar poate fi folosita cu succes si in cazul mobilei moderne, din pal.

Ajustarea inaltimii si scoaterea sertarului nu necesita unelte. Pentru a preveni orice mici greseli de montaj, glisiera 1A68 permite ajustarea inaltimii, a latimii si a inaltimii sertarului.