Incuietori pentru mobila din sticla

Daca in trecut orice tip de spatiu se voia inchis si cat mai intim cu putinta, in prezent lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade. Spatiile deschise si luminoase sunt dezideratele unei lumi in care transparenta sticlei este un must-have atat la exterior, cat si in interior. Ferestre din ce in ce mai mari, usi alcatuite integral din sticla, mese complet transparente sau vitrine absolut translucide sunt cele mai la indemana moduri prin care poti crea impresia de spatiu si a lasa lumina sa-ti inunde incaperile. Cu toate acestea, un lucru nu trebuie nicicand omis – securitatea spatiilor inchise, din sticla. Aceasta este cu atat mai importanta in cazul usilor din sticla care trebuie sa mentina siguranta incaperii, in ciuda fragilitatii lor aparente.

Elementele de feronerie de tipul incuietorilor trebuie sa aiba o calitate deosebit de buna, sa fie rezistente in timp si sa se cupleze de usa intr-un mod stabil, indiferent daca acestea necesita sau nu gaurirea sticlei. Incuietorile pentru mobila din sticla din gama de accesorii pentru mobila Siso furnizeaza intocmai rezistenta si stabilitatea necesare pentru orice tip de usi din sticla.

Incuietorile pentru usi din sticla care necesita gaurirea sticlei au avantajul de a se prinde exact in interiorul usii, conferindu-i sistemului de inchidere o stabilitate ridicata. Pe de alta parte, gaurirea sticlei este un procedeu anevoios, prin urmare incuietorile care nu necesita gaurirea sticlei sunt varianta simplu de instalat, care de asemenea asigura siguranta si stabilitate ridicate, gratie tehnologiei daneze care sta in spatele lor.

Incuietoarea Vitro pentru usi duble din sticla vine intr-o varietate mare de finisaje, iar cu toate ca usile nu se incuie intr-un toc stabil, ci intre ele, imbinarea este una fixa. Incuietoarea X750 pentru usi glisante din sticla le mentine in pozitia inchis si garanteaza securitatea unor usi cu deschidere deosebita. Special pentru mobilierul din sticla care nu doriti sa ramana vreodata deschis accidental, solutia este incuietoarea 856 care are functia de inchidere automata.

Asa ca nu uitati, sticla este un material deosebit, dar nu trebuie nicicand sa-i neglijati siguranta.