King Slide: Managementul calitatii

Inovatia si performanta in design, precum si tehnologia avansata a productiei, sunt factorii principali care stau la baza ascensiunii companiei King Slide in topul preferintelor consumatorilor. Procesul de design computerizat si sistemul de inginerie (CAD/CAE) au imbunatatit capacitatea de a lucra intr-un mod direct cu clientii si au optimizat designul de produs si manevrarea utilajelor de productie in vederea obtinerii unei calitati net superioare si a unei furnizari prompte a prototipurilor si a producției. Tehnologia automata, prin integrarea CAD, MRP si a sistemelor AS/RS asigura consecventa calitativa a productiei și eficienta in procesul de manufactura.

Implementarea stricta a sistemului de certificare a calitatii ISO-9000 reprezinta o garantie a faptului ca fiecare produs King Slide a fost manufacturat printr-un proces controlat cu rigurozitate, de la achizitia materialului brut pana la diverse stadii ale productiei, ambalarii si livrarii. Functionarea sistemului complex de calitate este bine orchestrata si exersata pana cand fiecare angajat al companiei isi efectueaza sarcina de lucru intr-un mod firesc, reducand semnificativ factorul erorii umane.

Compania King Slide este certificata in conformitate cu sistemul ISO-9000, produsele King Slide respectand diverse standarde definite de organizatii precum: ANSI/KCMA, ANSI/BHMA, ANSI/BIFMA, FIRA si JIS.