Nu ai destul spatiu in bucatarie?

jolly 300Fie ca stai la bloc sau la casa, stim cu totii cum este sa ai un spatiu restrans in bucatarie ori sa se adune obiecte pe care nu ai unde sa le depozitezi. Si mai mult, stim cum e sa ai  tot felul de rafturi inestetice care sa-ti ocupe spatiul.

Deoarece credem ca bucataria ar trebui sa fie un spatiu aerisit  si neocupat de obiecte care sa-l incurce, venim cu o idee pentru frumusetea si utilitatea locului tau de preparare a mesei.

Jolly 300 este o un cos aplicabil in mobilierul din bucatarie pentru o mai buna depozitare a alimentelor si a bauturilor. Simplitatea acestui cos consta în faptul ca se poate incadra in mobilier cu ajutorul glisierelor, acesta functionand ca un sertar.

Deschide-l si descopera compartimentarea pe doua nivele, unul pentru alimente si unul pentru bauturi (cu compartimentare), care face usoara organizarea lucrurilor din bucatarie. Materialul cromat e practic de curatat iar glisierele cu amortizare sunt special concepute pentru o pastrare perfecta a produselor si o deschidere ergonomica.

 

Voi v-ati echipa bucataria cu un cos incorporat in mobilier?