Orice femeie vrea o masa pentru machiaj

Contemporary-BathroomDaca saptamanile trecute vorbeam despre mini-baruri pentru barbati, astazi ne-am gandit la doamne si la nevoile lor. Iar cand vine vorba de produsele cosmetice ale fiecarei femei, barbatii stiu sigur ca intra pe un teren minat.

Insa a-i oferi un loc de înfrumusetare e o idee binevenita, iar noi va aratam cum o puteți realiza. Domnilor, suflecati-va manecile si apucati-va de treaba:

Masa de machiaj – puteti alege sa reconditionati o masuta veche sau s-o construiti, insa cel mai important lucru este să contina un spatiu generos pentru depozitare. Asadar, pe langa suruburile de montare, materialul din lemn sau PAL, veti mai avea nevoie de glisiere pentru sertare, butoni sau manere si discuri autoadezive pentru picioarele mesei. Cu cat mai multe sertare, cu atat mai mult spatiu in casa!

Oglinda – un accesoriu de nelipsit, aceasta poate fi montata pe un perete cu ajutorul suporturilor pentru sticla. De asemenea, se pot aplica becuri sau neoane pentru a lumina spatiul creat.

Pentru un spatiu limitat, puteti incerca varianta unei mese pliante, care se adapteaza interiorului. Balamalele pentru mese sunt solutii excelente pentru a da mai mult spatiu unei mese de machiaj de dimensiuni reduse.

Mai multe idei  pentru realizarea meselor pentru machiaj va propunem sa aflati de pe board-ul nostru de Pinterest:
http://www.pinterest.com/bodnarsrl/utile-si-creative-pentru-acasa/