Protejeaza obiectele personale cu incuietorile pentru mobilier

incuietori mobilier bodnarDe multe ori se intampla, la birou ori acasa, sa fim nevoiti sa protejam anumite lucruri de accesul altor persoane. Incepand de la actele personale de la birou si pana la medicamente sau alte obiecte periculoase pe care trebuie sa le ascundem de copii, toate pot fi protejate cu ajutorul unor incuietori potrivite.

Exista mai multe tipuri de incuietori, in functie de scopul pe care trebuie sa il indeplineasca si nevoile tale. Cea mai uzuala este incuietoarea centrala care permite inchiderea simultana a mai multor sertare suprapuse si poate fi montata atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a corpului de mobilier.

La fel de populara este si incuietoarea simpla, care se utilizeaza cu precadere la dulapuri sau alte compartimente de depozitare. Aceasta este ideala pentru uzul casnic, pentru a ii proteja pe cei mici de lucruri care le-ar putea fi daunatoare precum medicamente sau alte substante periculoase. Cheia acestei incuietori este rabatabila, astfel incat faciliteaza inchiderea si deschiderea din orice unghi.

Pentru vitrinele din sticla poti alege o incuietoare din gama Passion – square simpla (ancorarea se face in partea laterala a corpului de mobilier) sau dubla, care permite prinderea impreuna a usilor din sticla, fara a necesita gaurirea acestora, la fel ca si incuietoarea 918, dezvoltate de SISO.

Indiferent care sunt bunurile pe care vrei sa le protejezi, in oferta noastra vei gasi exact incuietoarea de care ai nevoie.