Redecoreaza-ti livingul cu stil!

Mail AttachmentToamna a sosit, ceea ce ne face sa petrecem tot mai mult timp inauntru. Si ce putem face in weekend decat sa ne relaxam intr-un spatiu decorat pe masura? Asadar, ti-am pregatit 5 idei pentru un living de admirat!

Culori puternice

Creeaza-ti un spatiu plin de energie combinand culori precum albastru si galben. Pentru efect, decoreaza cu perne, vaze ori tablouri in cele doua culori, iar livingul tau e gata sa primeasca oaspeti.

Pattern

Motivele florale, dungile sau bulinele iti revigoreaza living-ul fara prea multa bataie de cap. Alege lampi, covoare sau perdele cu motive geometrice pentru un decor nou si iesit din tipar. Daca vrei mai mult, reimprospateaza design-ul camerei cu  huse pentru canapea sau foloseste un tapet in ton cu decoratiunile.

Minimalist

Nuantele deschise si sticla se integreaza perfect intr-un decor minimalist. Vrei un mobilier pe masura? Rafturile din sticla sunt elegante si dau impresia ca decoratiunile sunt suspendate. Monteaza-ti etajerele cu ajutorul suportului pentru sticla si decoreaza cu obiecte colorate si din metal.

Mail Attachment-1

Pastel

Culorile deschise te relaxeaza si iti dau o stare de bine. Fie ca folosesti nuantele pastel pentru colorarea peretilor, fie pentru mobilier,  adauga accente de culoare manerelor dulapurilor pentru a evita monotonia.

Decoratiuni

Decorand, nu te plictisesti niciodata de livingul tau! Tablourile sau imaginile inramate de marimi si forme diferite sunt o solutie simpla si accesibila care schimba dramatic aspectul livingului. In tendinte sunt si textele aplicate pe un perete sau bibliotecile cat mai atipice.