Roboți – mânerele futuriste pentru camera celor mici

image_preview

Pe planeta roboților nimeni nu se plictisește. Când unul dintre ei are nevoie de o șurubelniță, fiecare robot dorește să-i împrumute una. Dacă este necesar, vor desface mâinile, picioarele și brațele și apoi le vor pune din nou la loc. Uneori o fac bine, dar uneori nu totul iese așa cum trehuie… așa că se vor uita unul la celălalt cu un zâmbet simpatic și vor începe să danseze.”

 

Aceasta este scurta poveste care prezintă noua colecție de Roboți, mânerele pentru camere copiilor, care adaugă o atingere futuristă întregii încăperi. Ele vin în 4 modele diferite; albastru, roșu, verde și roz și funcționează cel mai bine atunci când sunt combinate împreună sau când același personaj este folosit în mod repetat pe același articol de mobilă.

robots-pomos-knobs-habitacion-infantil-kids-bedroom5

robots-pomos-knobs-habitacion-infantil-kids-bedroom4

Mai mult decât un aspect vesel, colorat și jucăuș, mânerele robot sunt foarte simplu de instalat, datorită materialului din care sunt realizați – acril perspex. Înălțimea mânerului este de 24.5 mm, iar distanța dintre găuri este de 16 mm.

Cei mici cu siguranță se vor îndrăgosti din prima de micii roboți simpatici! Pregătește-i o surpriză micuțului tău și transformă-i camera într-un spațiu unde își poate exersa în voie creativitatea. Comandă roboții pe shop.bodnar.eu

robots-0396-0399-cotes