Scarile care scot din banal orice interior

Scarile au trecut de mult de la simple parti practice din casa noastra, la obiecte care se disting in decor si care aduc un plus de personalitate incaperilor. Asa ca nu puteam sa le trecem cu vederea, iar in urmatoarele randuri iti prezentam 5 tipuri de scari care sunt adaptabile interioarelor moderne si care te vor face sa exclami ”Wow, si eu vreau!”.

Calatorind prin vasta lume a interioarelor cu scari, am dat de acest model din sticla, super colorat si vesel, care atrage atentia de la primii pasi. Daca ai deja montate scari din lemn sau alt material, le poti personaliza partea interioara cu autocolant in nuantele curcubeului.

1

In designul actual, forma se imbina armonios cu functia, rezultand obiecte neasteptate si perfect integrate in decor, precum sunt scarile care ascund dulapuri. Si cand mai pui ca aceste scari economisesc un spatiu important in casa, fiecare treapta te duce tot mai aproape de organizarea perfecta a caminului. Le poti crea si tu cu ajutorul glisierelor pentru sertare.

Daca ai visat vreodata cand erai mic sa ai o mansarda in care sa te relaxezi cum vrei, cu scari-biblioteca, visul tau se indeplineste. Pentru ca acest tip de scari integreaza foarte bine rafturile unei biblioteci cu scarile care pot duce spre locul tau secret de citit si relaxare.

2

Scari sau tobogan? Daca vrei sa aduci un pic din spiritul jocului in casa ta sau pur si simplu vrei sa le faci pe plac celor mici, scarile care au montat si un tobogan sunt solutia ideala. Cel putin stii ca la coborare drumul e mai rapid!

Daca ti-as spune ca biroul tau de acasa si rafturile acestuia pot face foarte bine parte din niste scari moderne si practice? Pe langa faptul ca arata perfect in interioare minimaliste, spatiul economisit e unul important, fiindca toate documentele si ustensilele de birou pot fi ascunse sub scarile incapatoare.

Vrei mai multe idei pentru decorarea casei tale? Te asteptam sa ne vizitezi si pe Pinterest, unde vei gasi cele mai noi idei pentru amenajarea interioarelor!