Sisteme performante pentru dulapuri functionale

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-beautiful-kitchen-cabinets-modern-kitchen-image29867645Mobilierul functional are la baza sisteme performate de deschidere si sustinere a usilor si sertarelor, care asigura operarea silentioasa si o sustinere puternica in utilizare. Un astfel de sistem este si lapconul NSDX 35, special conceput pentru deschiderea usilor tip clapeta.

Acest sistem permite deschiderea usii la un unghi cuprins intre 70 si 105 grade, fiind potrivit atat pentru usile din lemn, cat si pentru cele din aluminiu. Astfel, NSDX 35 este alegerea ideala pentru orice tip de mobilier, fie ca vorbim despre cel pentru acasa, fie ca vorbim despre cel industrial. Sistemul este capabil sa mentina usa in pozitia perfecta, chiar si atunci cand este deschisa, fara e exista pericolul accidentarii din cauza trantirii sau a unui sistem de sustinere instabil. In ceea ce priveste inchiderea, aceasta este una amortizata, iar viteza de inchidere-deschidere poate fi ajustata cu usurinta.

Mecanismului NSDX 35 i se adauga balamale auxiliare si o placuta de montaj, atunci cand se prinde in interiorul unui dulap. In functie de locul utilizarii si greutatea usii, acest sistem poate fi folosit singur sau in pereche. Recomandam utilizarea in pereche datorita faptului ca ofera o sustinere mai stabila, din ambele parti, a usii de dulap.

Lapconul NSDX 35 este folosit cu succes pentru mobilierul de bucatarie, acolo unde este nevoie ca usile dulapului sa fie sustinute in pozitie deschisa pentru o perioada mai lunga de timp. Un alt avantaj al acestui sistem este faptul ca se monteaza pe usile tip clapeta, care ajuta la economisirea spatiului, deschizandu-se in sus. Astfel de sisteme sunt preferate in spatiile mici, in care nu exista suficient loc pentru a deschide o usa in plan orizontal.

In oferta noastra se regasesc mai multe sisteme de tip lapcon care sporesc functionalitatea mobilierului si usureaza operarea.