Targul Bife-Sim 2013 – o experienta reusita

Experienta oricarui targ din domeniul mobilierului este unica, presarata cu momente amuzante, oameni minunati si multe strangeri de mana. Targul de mobilier, echipamente si accesorii Bife-Sim de anul acesta a fost unul reusit, cu multi vizitatori ce activeaza in domeniu, pasionati de design interior sau persoane care doresc sa isi amenajeze casa. Targul a fost ocazia de a aduce la un loc intreaga oferta de pe piata. Ne-am intalnit la Bife-Sim cu prieteni, colaboratori si persoane care ne urmaresc pe Facebook, care au venit la noi sa ne vada, sa ne ceara sfaturi sau pur si simplu pentru a ne arata sprijinul si a ne transmite incurajari pe mai departe.

Desi au fost numeroase evenimente ce au avut loc pe perioada Bife-Sim precum Furniture Forum, Design in Pure Lust si Innovation Tour, din pacate noi nu am reusit sa luam parte la acestea, fiind ocupati la stand. Speram ca anul urmator vom avea ocazia.

Poate cel mai important moment pentru noi a fost atunci cand Adrian Bodnar, managerul Bodnar a fost invitat sa participe joi, 19 septembrie, la emisiunea Market Report de la Money Channel, emisiune in care au mai fost prezenti si doamna manager a Blum Romania si managerul Global Design Suceava. Emisiunea a fost transmisa in direct la tv si online. S-a discutat despre piata mobilierului si a accesoriilor pentru mobila din Romania si despre ce reprezinta participarea la Bife-Sim pentru noi.

Sa nu uitam de surpriza pe care noi am pregatit-o pentru participantii la targ si anume reducerea de 20% acordata pe baza codului din pliantele distribuite la Bife-Sim. Aceasta reducere se ofera pentru toate accesoriile pentru mobila din portofoliul nostru, pana in data de 4 octombrie. Asteptam sa ne sunati, sa ne spuneti codul, iar noi va trimitem comanda cat mai curand.