Tendinte pentru amenajarea bucatariei in 2014

Anul 2014 a adus multe schimbari in ceea ce priveste designul de interior, dupa cum discutam si intr-unul dintre articolele precedente. Daca nu ai reusit inca sa renovezi sau sa reamenajezi bucataria, avem cateva sugestii care sa te ajute sa iti faci o idee in privinta directiei in care sa o apuci.
bucatarie verdeIn primul rand, trebuie sa stii ca principala preocupare a designerilor orientati spre amenajarea bucatariilor se indreapta catre crearea unui loc cat mai practic, prin folosirea eficienta a spatiilor. De asemenea, se pune accentul si asupra suprafetelor mobilierului, care trebuie sa fie cat mai netede si curate, precum si asupra accesoriilor de bucatarie, preferate fiind cele incorporabile. La fel de importante sunt si suprafetele de lucru retractabile, fixate pe glisiere

Culorile preferate pentru decorarea bucatariilor in anul 2014 sunt cele regale, in nuante precum violet, albastru si verde puternic, accentuate prin detalii si accesorii metalice. Daca vrei sa le incluzi in amenajarea bucatariei tale, opteaza pentru manere metalice simple sau butoni in stil minimalist cu ergonomie sporita. Nu in ultimul rand, acorda atentie si picioarelor pentru mobilier. Acestea au menirea de a facilita accesul sub corpurile de mobilier, usurand curatenia, si de a proteja impotriva zgarieturilor accidentale pe pardosea in momentul mutarii mobilierului.

Pentru mai multe accesorii utile pentru bucatarie si nu numai, consulta oferta noastra de produse.