Termeni si conditii

Site-urile www.bodnar.eu si www.shop.bodnar.eu sunt proprietatea SC BODNAR SRL, avand ca date de identificare la RC J02/335/2002 si CUI RO14587194 – cu sediul social in Calea Aurel Vlaicu nr. 282/6, tel. 0257 212 063, e-mail office@bodnar.eu.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care site-urile pot fi utilizate. Accesul si utilizarea se fac sub autoritatea regulilor si conditiilor mentionate in acest document. Utilizarea site-urilor presupune acceptarea acestor termeni si conditii, precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-urilor apartin in totalitate SC Bodnar SRL si nu se pot folosi sau copia fara obtinerea prealabila a unui acord scris din partea proprietarului.

Accesul pe site-uri

In timpul utilizarii site-urilor si a serviciilor oferite de acestea, utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare si sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pot aduce prejudicii la buna functionare a site-urilor, a serverului sau a securitatii informatiilor. Utilizatorul se angajeaza sa nu modifice, copieze, transmita, afiseze, publice sau reproduca informatiile de pe aceste site-uri si sa nu creeze produse similare sau sa vanda informatii sau servicii obtinute prin intermendiul acestora.

Utilizatorul se angajeaza sa suporte orice costuri aferente utilizarii site-urilor, precum cele pentru serviciile de telefonie sau internet.

Magazin online

Comenzile plasate pe www.bodnar.shop.ro pana la ora 15:00 vor fi procesate in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 lei si greutate pana la 5 kg transportul este gratuit in localitatile in care exista sedii ale companiei de curierat (exceptie fac coletele cu dimensiuni atipice, mai lungi de 1,2 m). De asemenea, in cadrul promotiilor si ofertelor speciale, transportul este gratuit doar in localitatile in care exista sediu al companiei de curierat.
Costurile de transport pot suferi modificari dupa confirmarea comenzii, in functie de localitatea de livrare (in functie de sediile curierului).
Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, cu conditia sa nu fi fost folosite, sa nu prezinte semne de uzura sau deterioare si sa nu lipseasca niciun component. Singurele costuri care vor cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data returului.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii site-urilor www.bodnar.eu si www.bodnar.shop.ro au urmatoarele drepturi:

  • explorarea continutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul sursei;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site-uri web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului);
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Limitarea raspunderii

Toate datele, imaginile si specificatiile tehnice prezentate pe acest site au caracter informativ. Acestea pot fi schimbate in orice moment fara a fi necesara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al www.bodnar.eu si www.bodnar.shop.ro – incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date – este proprietatea SC BODNAR SRL si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si Legii privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC BODNAR SRL si este protejata de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fara acordul scris al SC Bodnar SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Este interzisa transmiterea de informatii obtinute prin intermediul site-ului catre persoane sau departamente de la firme concurente.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si adaugita precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC BODNAR SRL are obligatia de a administra datele furnizate de catre utilizatori in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare a site-urilor se supun legislatiei Romaniei. In caz de litigiu, se va incerca solutionarea amiabila intre parti, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, va fi considerata instanta judecatoreasca de competenta.

Marci

SC BODNAR SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe aceste siteuri si nu ii ofera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral site-urile, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-urile in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii BODNAR SRL, fara acordul scris al acesteia.