Top 3 calități ale balamalelor Clip Top Blumotion

Da, ați citit corect. Este un articol despre balamale. Dar nu orice tip de balamale, ci unele care îți fac viața mai plăcută și de care nu știai că ai nevoie.

Știți cât de iritant vizual poate fi când o ușă de la dulap nu se închide complet. Sau când ea nu cade perpendicular pe suprafața mobilei, sau când scârție, sau când se blochează fără motiv, sau când după doar câteva clipe după ce a fost închisă se deschide singură câțiva milimetri suficient cât să nu formeze o suprafață netedă, continuă cu cealaltă ușă de la dulap.

Cu balamalele Clip Top Blumotion de la Blum scapi de toate aceste probleme, deoarece în corpul lor mic, metalic, au integrat o tehnică inovatoare care transformă deschiderea și închiderea ușilor de la dulap într-o experiență fluidă, silențioasă, elegantă.

Ce face aceste aparent banale balamale să fie atât de speciale?hinge_onyxblack_ctb110

Am ales 3 calități ale lor pe care vi le prezentăm în continuare.

 

1. Liniștea
Știm, poate este o calitate neobișnuită, dar balamalele Clip Top Blumotion fac închiderea și deschiderea dulapurilor plăcut de silențioasă. Ceea ce înseamnă mai mult confort auditiv pentru dumneavoastră.

2. Stilul
Poate ar fi trebuit să începem cu această calitate a balamalelor Clip Top, deoarece designul lor este astfel conceput încât să fie un detaliu de rafinament, nu doar un element funcțional. Pe lângă faptul că aceste balamale pot fi achiziționate pentru deschideri de 95, 110 sau chiar 155 de grade facilitând accesul dumneavoastră la orice ați depozitat în interiorul dulapului, ele vin și în finisaj negru onix. Culoarea închisă a balamalelor putând fi utilizată fie pentru a contrasta cu finisajele deschise la culoare ale mobilierului, fie pentru a completa stilul elegant al pieselor de mobilier în nuanțe închise.

3. Blumotion
Blumotion este tehnologia inovatoare incorporată în oala balamalei, este soluția tehnică de care nu știați că aveți nevoie și care asigură închiderea lină și silențioasă a ușii dulapului la o ușoară împingere. Acest mecanism reușește prin exactitate și finețea cu care a fost conceput să contribuie la eleganța mobilierului din casa dumneavoatră, fiind detaliul nevăzut care rezolvă toate problemele menționate la începutul articolului.hinge_onyxblack_blind_corner

 

Dacă am reușit să vă stârnim puțin curiozitatea despre aceste accesorii atât de obișnuite, dar în același timp atât de ingenioase, puteți găsi mai multe detalii pe pagina produselor noastre. Sau, dacă aveți întrebări specifice pentru amenajările dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.