Trenduri majore in designul interior din 2015

De la bej la turcoaz

Nuantele de bej raman preferate pentru ca ofera o baza perfecta pentru a combina alte elemente contrastante sau materiale neobisnuite.

La fel este albul (in deosebi folosit impreuna cu negrul) care de cateva sezoane este folosit in amenajarile interioare, avand un rol major in crearea unui spatiu luminos si plin deĀ  energie pozitiva.

Noutatile vin in culori tari precum Marsala, aleasa culoarea anului 2015 si albastrul in toate formele lui, de la marin, la regal si deja cunoscutul turcoaz.

Minimalist Apartment Interior Design 18

 

Imprimeuri etno si materiale naturale

Piesele de interior cu imprimeuri etno sau digitale sunt la mare cautare anul acesta, pe cand materiale precum lana sau chiar blana artificiala sunt integrate in decoruri fie cu aer retro, fie moderne si minimaliste, ca piese centrale.

20 13

Lemn si metal

Ca texturi, designerii propun lemnul si metalele pentru diferite proiecte. Lemnul in nuante deschise creeaza un interior cald si confortabil iar accentele metalice pun in valoare un mobilier de calitate si atrag atentia.

Forme inspirate de natura

Formele fluide, cu rotunjiri si constructii naturale si-au facut loc atat in topurile de specialitate cat si in casele noastre si continua sa ne surprinda mai ales in materie de iluminat si decoratiuni ceramice.

21 23